Zamka / Acorralada
3 posters
Stranica 1 / 1.
Zamka / Acorralada
Raskoš, svjetski poznate plaže, provod i ambicija u gradu gdje se susreću brojne kulture, jednom riječju Miami - mjesto je radnje internacionalne hit telenovele 'Zamka'. Ne propustite priču o ZAMKU koja će zarobiti vaša srca, kao ni fatalno privlačne glumce Davida Zepedu i Wiliama Levyja koji će utjeloviti likove okružene raskošću, ljubavlju i mržnjom.
Dvije žene, ista priča, 20 godina razlike. Ukratko, to je sudbina Fedore kojoj je Octavia Irazábal uništila i oduzela sve. Ukrala joj tvornicu, uzela dvije kćeri i od njih napravila siročad te optužila Fedoru za zločin koji nije počinila. Dvadeset godina kasnije Fedora izlazi iz zatvora odlučna da pred lice pravde dovede Octaviju Irazabal. No sudbina i za nju ima svoj plan. Njena starija kći Diana sada je prelijepa 23-ogodišnjakinja i medicinska sestra koja radi u kući Irazabal. Tamo se zaljubljuje u fatalnog Maximiliana, sina majčine najgore neprijateljice Octavije. Gaby, druga Fedorina kći također živi na imanju obitelji Irazabal gdje radi kao sluškinja. Fedora nakon izlaska iz zatvora postaje pjevačica u noćnom klubu pod pseudonimom Gaviota te se sprijatelji sa svojim davno izgubljenim kćerima. Znajući za što je sve sposobna Octavija, Gaviota pokušava uvjeriti svoje kćeri da se drže podalje od njihovih sinova, Maximiliana i Larryja. Fedora je odlučna krenuti u borbu života kako bi izbavila kćeri iz zamke koje im priređuje obitelj Irazabal. No hoće li majčina osveta uspjeti izbjeći zamku koju joj priređuje strastvena i snažna ljubav?
Doma TV
PON-PET 16:30
Producentska kuća: Venevision
Broj nastavaka: 187
Godina: 2006
Uloge: Alejandra Lazcano, David Zepeda, William Levy, Sonya Smith, Mariana Torres, Frances Ondiviela, Alicia Plaza, Maritza Rodriguez, Elizabeth Gutierrez, Julian Gil
Izvor: MojaTVhr
matest123- Moderator
- Broj postova : 36
Reputacija : 0
Re: Zamka / Acorralada
Ja to gledam, nešto malo dok čekam Kamiće,...
Ne znam, niti je loša, niti dobra, već deja vu
Ne znam, niti je loša, niti dobra, već deja vu
luda baba- Vip korisnik
- Broj postova : 43
Reputacija : 6
ma nije losa al ima toliko lose glume i gluposti...komedija
matest123- Moderator
matest123 je napisao/la:ma nije losa al ima toliko lose glume i gluposti...komedija
Upravo to ! Stvarno ne razumijem dok se serija snima što nitko ( od ovih glavnih ) ne vidi kako im je gluma loša
A, još bolje mi nije jasno kako neki glumci uspiju proć samu audiciju
luda baba- Vip korisnik
- Broj postova : 43
Reputacija : 6
Loša gluma u ovoj seriji je jako vidljiva i baš odbojna., I ja se pitam to, kako kad vide da glume loše, nastavljaju snimanje?
Mad- Admin
- Broj postova : 122
a tek podatak da je serija prodana u 60 zemalja
matest123- Moderator
Stranica 1 / 1.