Otimačica - La usurpadora
4 posters
Stranica 1 / 1.
Otimačica - La usurpadora
"Otimačica" (La usurpadora) је meksička telenovela. Snimljena je 1998. godine u Meksiku. Producent serije je Salvador Mejía.
Uloge:
Gabriela Spanic .... Paulina Martínez/ Paola Bracho
Fernando Colunga .... Carlos Daniel Bracho
Libertad Lamarque .... Abuela Piedad Viuda de Bracho
Arturo Peniche .... Lic. Edmundo Serrano
Mario Cimarro .... Luciano Alcántara
Chantal Andere .... Estefanía Bracho de Montero
Dominika Paleta .... Gema Durán Bracho
Marcelo Buquet .... Rodrigo Bracho
Juan Pablo Gamboa .... Guillermo "Willy" Montero
Jessica Jurado .... Patricia de Bracho...
Zbilja predivan popis glumaca, sve zvijezde današnjice :D
Koji su vam najbolji likovi u vječnoj dilemi, Paola ili Paulina , Gaby je to odlično odradila, iako kada bi danas gledali vidjeli bi razliku u glumi
sjećam se dok sam pjevušila svaki dan ovaj tekst
Uloge:
Gabriela Spanic .... Paulina Martínez/ Paola Bracho
Fernando Colunga .... Carlos Daniel Bracho
Libertad Lamarque .... Abuela Piedad Viuda de Bracho
Arturo Peniche .... Lic. Edmundo Serrano
Mario Cimarro .... Luciano Alcántara
Chantal Andere .... Estefanía Bracho de Montero
Dominika Paleta .... Gema Durán Bracho
Marcelo Buquet .... Rodrigo Bracho
Juan Pablo Gamboa .... Guillermo "Willy" Montero
Jessica Jurado .... Patricia de Bracho...
Zbilja predivan popis glumaca, sve zvijezde današnjice :D
Koji su vam najbolji likovi u vječnoj dilemi, Paola ili Paulina , Gaby je to odlično odradila, iako kada bi danas gledali vidjeli bi razliku u glumi
sjećam se dok sam pjevušila svaki dan ovaj tekst
Lourdes- Novopridošlica
- Broj postova : 14
Reputacija : 25
Re: Otimačica - La usurpadora
Ne znam da li si znala Otimačica je bila napisana za Thaliu Sodi ( to je bio Televisin pokušaj da vrati ovu glumicu opet kod sebe, pošto je ona otišla od njih i potražila svoju sreću u dalekom New Yorku )....
Da je prihvatila ulogu ( što je meni inače jako žao i krivo što nije ), najvjerojatnije bi i ona sama izvela tu naslovnu pjesmu ( pošto je bila i pjevačica ),...
Nemoj me krivo shvatiti, svaka čast Gabrieli Spanić na izvedbi i interpretaciji, ipak je bila riječ o dvostrukoj ulozi ( pozitivke Pauline i njene zle sestre i negativke Paole ).
Stvarno nemam zamjerki na posao koji je ( po mome uspješno odradila ), ali ipak Thaliu je u ono vrijeme bilo gotovo nemoguće zamjeniti,...
A, što se tiče naslovne pjesme, i ja sam ju voljela, stvarno mi je bila SUPER
P. S. Ja sam više voljela Paolu
Ne znam, ja sam takva osoba da me više privlače negativni likovi od pozitivnih,...
Da je prihvatila ulogu ( što je meni inače jako žao i krivo što nije ), najvjerojatnije bi i ona sama izvela tu naslovnu pjesmu ( pošto je bila i pjevačica ),...
Nemoj me krivo shvatiti, svaka čast Gabrieli Spanić na izvedbi i interpretaciji, ipak je bila riječ o dvostrukoj ulozi ( pozitivke Pauline i njene zle sestre i negativke Paole ).
Stvarno nemam zamjerki na posao koji je ( po mome uspješno odradila ), ali ipak Thaliu je u ono vrijeme bilo gotovo nemoguće zamjeniti,...
A, što se tiče naslovne pjesme, i ja sam ju voljela, stvarno mi je bila SUPER
P. S. Ja sam više voljela Paolu
Ne znam, ja sam takva osoba da me više privlače negativni likovi od pozitivnih,...
luda baba- Vip korisnik
- Broj postova : 43
Reputacija : 6
Ja to nisam znao
A ne znam, meni je Spanicka oduvijek isto bila jako dobra glumica, a u ono vrijeme je briljirala u ovoj seriji, imala je čak i turneju po Hrvatskoj i okolnim zemljama, a naravno ni Thalia nije loša, dapače.
A ne znam, meni je Spanicka oduvijek isto bila jako dobra glumica, a u ono vrijeme je briljirala u ovoj seriji, imala je čak i turneju po Hrvatskoj i okolnim zemljama, a naravno ni Thalia nije loša, dapače.
Mad- Admin
- Broj postova : 122
Reputacija : 0
Madrigal je napisao/la:Ja to nisam znao
Istina, čak sam stekla dojam da je prije puno kvalitetnije glumila nego sada,...
U principu bi trebalo biti, što je glumica starija i iskusnija, to je bolja, ali u njezinom slučaju sve mi se više čini da je obrnuto ,...
luda baba- Vip korisnik
Serija mog djetinjstva, obožavala sam ovu seriju, naslovna pjesma mi je odlična i dan danas ju slušam.
Paloma Negra- Novopridošlica
- Broj postova : 11
Reputacija : 45
Paloma Negra je napisao/la:Serija mog djetinjstva, obožavala sam ovu seriju, naslovna pjesma mi je odlična i dan danas ju slušam.
Istina
Joooj, kad se toga sjetim.... Kako sam tada bila mala i bezbrižna, odmah mi dođe da padnem u depru
Ona bakica Abuela Piedad mi je bila najžešća kad je na početku stalno tražila od Paole konjak
luda baba- Vip korisnik
Stranica 1 / 1.