Najgori glumci i glumice?
3 posters
Stranica 1 / 1.
Najgori glumci i glumice?
Najgori glumci/ce u telenovelama:
Svi oni koji vas "na sam pogled "na njih živciraju svojom pojavim, lošom glumom ili nečim trećim...:D
Poželjno je da kraj imena glumaca stavite i ime poznatog lika gdje je glumio i sliku glumca ili glumice.
Evo popis mojih najgorih po meni:
Edith Gonzales - Dona Barbara
-jednostavno takva faca da mi ne odgovara nikako
Ana Layevska - uloga u queridi enemigi
- od nje jednostavno dobijem osip, jel to od glume ili nešto drugo nemam pojma..
Mario Cimarro - jednostavno ne zna glumiti i točka.:flop:
ima ih još, ali ovo troje definitivno mi je :flop:
A ovaj tek ,
Svi oni koji vas "na sam pogled "na njih živciraju svojom pojavim, lošom glumom ili nečim trećim...:D
Poželjno je da kraj imena glumaca stavite i ime poznatog lika gdje je glumio i sliku glumca ili glumice.
Evo popis mojih najgorih po meni:
Edith Gonzales - Dona Barbara
-jednostavno takva faca da mi ne odgovara nikako
Ana Layevska - uloga u queridi enemigi
- od nje jednostavno dobijem osip, jel to od glume ili nešto drugo nemam pojma..
Mario Cimarro - jednostavno ne zna glumiti i točka.:flop:
ima ih još, ali ovo troje definitivno mi je :flop:
A ovaj tek ,
Mad- Admin
- Broj postova : 122
Reputacija : 0
Re: Najgori glumci i glumice?
Sory, NE mogu se nikako složiti sa tobom u vezi Edith Gonzalez
Osim što je JAKO ZGODNA za svoje godine ( barem meni, dušu bih darovala vragu da i ja izgledam barem upola tako kada ću doći u njezine godine ), glumi BESPRIJEKORNO ! Kad jedna glumica posjeduje takvu sposobnost da jednako kvalitetno, jednako moćno može odglumiti najbolju pozitivku i najgoru negativku, tu se ne radi o ničem drugom nego o TALENTU
Iskreno, zadnji ( takav ) talent koji sam ja vidjela na područjima Južne Amerike bila je Thalia Sodi ( kraljica Televise ranih 90-ih ).
Ako baš moram iskreno, ove mlade glumice ( naravno govorim isključivo o području Južne Amerike ) ne znam koja mi je GORA od koje....
Gluma im je žali Bože, ako ja ne osjetim da je glumica stvarno upoznala taj lik kojeg glumi, da je dala svoj maximum da ga što bolje interpretira i utjelovi, odmah izgubim volju za gledanjem serije,...
P. S. Nemoj me krivo shvatiti, ja POŠTUJEM i CIJENIM svačije mišljenje, pa tako i tvoje, samo se NE SLAŽEM s time,....
Osim što je JAKO ZGODNA za svoje godine ( barem meni, dušu bih darovala vragu da i ja izgledam barem upola tako kada ću doći u njezine godine ), glumi BESPRIJEKORNO ! Kad jedna glumica posjeduje takvu sposobnost da jednako kvalitetno, jednako moćno može odglumiti najbolju pozitivku i najgoru negativku, tu se ne radi o ničem drugom nego o TALENTU
Iskreno, zadnji ( takav ) talent koji sam ja vidjela na područjima Južne Amerike bila je Thalia Sodi ( kraljica Televise ranih 90-ih ).
Ako baš moram iskreno, ove mlade glumice ( naravno govorim isključivo o području Južne Amerike ) ne znam koja mi je GORA od koje....
Gluma im je žali Bože, ako ja ne osjetim da je glumica stvarno upoznala taj lik kojeg glumi, da je dala svoj maximum da ga što bolje interpretira i utjelovi, odmah izgubim volju za gledanjem serije,...
P. S. Nemoj me krivo shvatiti, ja POŠTUJEM i CIJENIM svačije mišljenje, pa tako i tvoje, samo se NE SLAŽEM s time,....
luda baba- Vip korisnik
- Broj postova : 43
Reputacija : 6
Da i ja također volim edith i ne bi ju svrstala nikako u ovu kategoriju, dok za ostale navedene nemam ništa protiv , pogotovo za lajevsku,
Lourdes- Novopridošlica
- Broj postova : 14
Reputacija : 25
Lourdes je napisao/la:Da i ja također volim edith i ne bi ju svrstala nikako u ovu kategoriju, dok za ostale navedene nemam ništa protiv , pogotovo za lajevsku,
H V A L A
luda baba- Vip korisnik
- Broj postova : 43
Reputacija : 6
Stranica 1 / 1.